Mountainbike training op vrijdagochtend

Clinic op vrijdagochtend.

  • 2 juni
  • 9 juni
  • 16 juni

Wil je je mountainbike-vaardigheden verbeteren en meer vertrouwen op de fiets krijgen? Schrijf je dan nu in voor onze MTB-clinic van drie vrijdagochtenden!

Onze professionele instructeurs leren je de fijne kneepjes van het mountainbiken en helpen je bij het verbeteren van je technieken. De clinic is geschikt voor zowel beginners als gevorderden en bestaat uit drie ochtenden waarin je aan je vaardigheden werkt.

We beginnen de ochtend met een korte introductie en een warming-up, waarna we verschillende technieken gaan oefenen op diverse ondergronden en in verschillende situaties. Ook besteden we aandacht aan remtechnieken, sturen en bochten nemen, balans en de juiste houding op de fiets.

Tijdens de clinic krijg je persoonlijke begeleiding en feedback, zodat je optimaal kunt leren en groeien op de mountainbike. Na afloop van de clinic heb je meer vertrouwen op de fiets en ben je beter voorbereid op het maken van uitdagende ritten op de Utrechtse Heuvelrug.

Schrijf je nu in voor onze MTB-clinic van drie vrijdagochtenden en werk aan je vaardigheden en technieken in een gezellige en ontspannen sfeer.

Boek direct

Je kunt hier je clinic direct boeken.