MTB Center Austerlitz
voor een flowy mountainbike beleving

Contact

Dank voor je interesse in MTB Center Austerlitz!

 

Je kunt je geboekte huurfiets ophalen op het volgende adres:

Het Beauforthuis
Woudenbergseweg 70
3711 AB Austerlitz

 

Openingstijden: Je huurt een fiets bij ons van 9:30 tot 16:30. Telefonisch of per e-mail zijn we dagelijks geopend van 10:00 tot 15:00.  Soms kunnen we onverhoopt niet opnemen dan zijn we druk voor onze klanten bezig. Stuur ons dan een e-mail met je vraag en dan nemen we binnen 48 uur contact met je op.

 

Bel ons niet voor beschikbaarheid: Ons online boekingssysteem op de website heeft de meest recente voorraad fietsen die beschikbaar zijn voor een bepaalde dag. Zie je geen fietsen beschikbaar op een dag dat je graag wilt fietsen, dan zijn ze helaas allemaal verhuurd. Wij kunnen je dan niet verder helpen.

 

Optie op afzegging: Je kunt op de dag zelf langskomen bij het verhuurcentrum om te kijken of er aan afzegging is geweest. Wij nemen geen opties aan via e-mail of telefoon.

 

Groepsverhuur: Bij meer dan 10 fietsen is het handig om contact met ons op te nemen voor te reserveren ook voor, clinics, bedrijfsfeestjes of kinderfeestjes (>6). Stuur dan een mail naar het volgende mailadres, info@mtbcenterausterlitz.nl. Laat ons in je vraag alvast weten hoe groot de groep is, wat de gewenste datum is, eventueel wensen en of je er fietsen bij wilt huren. Wij nemen dan binnen 48 uur contact met jou op om gezamenlijk een passende oplossing te vinden.

MTB Center Austerlitz

Contactpersoon: MTB Center Austerlitz

Woudenbergseweg 70 3711 AB

Austerlitz

info@mtbcenterausterlitz.nl

0343-234670