Mountainbike huren Austerlitz

Ontdek de mooiste routes en tracks rond Austerlitz - huur een MTB en ga op avontuur in dit prachtige natuurgebied! Boek direct je mountainbike.

Mtb Blauwe Route Den Treek.jpeg

Austerlitz is een klein dorpje in de buurt van Utrecht en biedt een aantal fantastische mountainbike routes. Het gebied staat bekend om zijn mooie natuurlijke omgeving en gevarieerde landschappen. Of je nu op zoek bent naar een uitdagende route of een ontspannen dagje fietsen, Austerlitz heeft voor elk wat wils.

Austerlitz is een fantastische locatie voor mountainbiken en biedt verschillende uitdagende routes voor elk niveau fietser. Het gebied staat bekend om zijn prachtige landschap, dat bestaat uit bossen, heuvels en open heidevelden. Hierdoor is het een geweldige plek om te mountainbiken en te genieten van de natuur.

Een van de populairste routes in Austerlitz is de route van ongeveer 16 km, die door de bossen en over de heide gaat. Het is een uitdagende route met verschillende technische stukken, afdalingen en klimmetjes. Ook de kinderroute van Austerlitz is erg populair, omdat het speciaal is ontworpen voor gezinnen met kinderen die willen genieten van een dagje uit op de mountainbike.

Voor de meer ervaren fietser is er ook de route van ongeveer 24 km, die voert langs de mooiste plekjes van Austerlitz en omgeving. Het is een uitdagende route met technische afdalingen, pittige klimmetjes en prachtige uitzichten.

Natuurgebied

Als je gaat mountainbiken in Austerlitz, vergeet dan niet om een geschikte MTB veiligheidshelm te dragen en de regels te volgen. Het gebied is een beschermd natuurgebied en het is belangrijk om het milieu te respecteren.

Boek nu jouw mountainbike avontuur en ontdek de prachtige routes in Austerlitz. Het is een geweldige manier om te genieten van de natuur en uitdagende mountainbikeroutes te verkennen.

onze vestigingen

Huur direct je MTB op onze locaties

MTB Center Asuterlitz heeft op dit moment twee locaties waar je je mountainbike kunt afhalen. Kies je locatie en reserveer direct.

 1. Vestiging Austerlitz

  Vestiging Beauforthuis

  Onze vestiging direct aan de route en naast het Beaforthuis voor koffie met gebak.

  Woudenbergseweg 70
  3711 AB Austerlitz
  0343-234670
  Boek direct
  • Woensdag

   09:30

   16:30

  • Vrijdag

   09:30

   16:30

  • Zaterdag

   09:30

   16:30

  • Zondag

   09:30

   16:30

  In de vakantieperiode's is deze vestiging iedere dag open. Check de dag in het reserveringsformulier.
 2. Vestiging Austerlitz

  Vestiging Ouwekamp

  Onze vestiging midden in het dorp Austerlitz naast restaurant Ouewekamp.

  Oude Postweg 144
  3711 AL Austerlitz
  0343-234670
  Boek direct
  • Donderdag

   09:30

   16:30

  • Zaterdag

   09:30

   16:30

  • Zondag

   09:30

   16:30

  Check de dag in het reserveringsformulier voor de beschikbaarheid