Mountainbike huren Utrechtse Heuvelrug

Ontdek de mooiste routes en tracks rond Maarn, Doorn en Austerlitz - huur een MTB en ga op avontuur in dit prachtige natuurgebied! Boek direct je mountainbike.

Mtb Route Zeist

De Utrechtse Heuvelrug is een prachtig natuurgebied dat bekend staat om zijn uitdagende mountainbikeroutes en adembenemende landschappen. Of je nu een beginner bent of een ervaren mountainbiker, de Utrechtse Heuvelrug heeft voor elk niveau wel iets te bieden. Ontdek de vele routes en geniet van de natuurlijke schoonheid van dit gebied.

De Utrechtse Heuvelrug biedt mountainbikers verschillende uitdagende routes en is daardoor een geliefde bestemming onder fietsliefhebbers. Het gebied staat bekend om zijn afwisselende landschap met heuvels, bossen en heidevelden.

Een van de meest populaire routes in de Utrechtse Heuvelrug is de 16 km route van Zeist naar Austerlitz. Deze route voert langs mooie plekken en biedt uitdagende klimmen en technische afdalingen. Daarnaast zijn de routes van Henschoten (ongeveer 16 km) en Den Treek (ongeveer 24 km) ook erg populair.

Ook voor beginnende mtb-ers!

Naast de uitdagende routes zijn er ook verschillende kortere routes die geschikt zijn voor beginnende mountainbikers. Zo is er bijvoorbeeld de kinderroute van Austerlitz, speciaal ontworpen voor gezinnen met kinderen die willen genieten van een dagje uit op de mountainbike.

Als je gaat mountainbiken op de Utrechtse Heuvelrug, is het belangrijk om een geschikte MTB veiligheidshelm te dragen en de regels te volgen. Het gebied is een beschermd natuurgebied en het is belangrijk om het milieu te respecteren.

Ontdek de prachtige routes in de Utrechtse Heuvelrug en boek nu jouw mountainbike avontuur. Het is een geweldige manier om te genieten van de natuur en uitdagende mountainbikeroutes te verkennen.

onze vestigingen

Huur direct je MTB op onze locaties

MTB Center Asuterlitz heeft op dit moment twee locaties waar je je mountainbike kunt afhalen. Kies je locatie en reserveer direct.

 1. Vestiging Austerlitz

  Vestiging Beauforthuis

  Onze vestiging direct aan de route en naast het Beaforthuis voor koffie met gebak.

  Woudenbergseweg 70
  3711 AB Austerlitz
  0343-234670
  Boek direct
  • Woensdag

   09:30

   16:30

  • Vrijdag

   09:30

   16:30

  • Zaterdag

   09:30

   16:30

  • Zondag

   09:30

   16:30

  In de vakantieperiode's is deze vestiging iedere dag open. Check de dag in het reserveringsformulier.
 2. Vestiging Austerlitz

  Vestiging Ouwekamp

  Onze vestiging midden in het dorp Austerlitz naast restaurant Ouewekamp.

  Oude Postweg 144
  3711 AL Austerlitz
  0343-234670
  Boek direct
  • Donderdag

   09:30

   16:30

  • Zaterdag

   09:30

   16:30

  • Zondag

   09:30

   16:30

  Check de dag in het reserveringsformulier voor de beschikbaarheid