Moutainbike huren Zeist

Ontdek de mooiste routes en tracks rond Zeist - huur een MTB en ga op avontuur in dit prachtige natuurgebied! Boek direct je mountainbike.

Clinic

Zeist biedt prachtige mountainbike routes die je meenemen door de mooiste landschappen van de omgeving. Het gebied is bekend om zijn uitdagende klimmen en technische afdalingen en biedt een geweldige uitdaging voor ervaren fietsers. Voor beginners zijn er ook kortere routes beschikbaar, zodat iedereen kan genieten van het prachtige landschap van Zeist.

Ontdek de prachtige landschappen van Zeist op de mountainbike! Het gebied biedt uitdagende routes voor ervaren fietsers, met technische afdalingen en uitdagende klimmen.

Een van de populaire routes is de route van ongeveer 16 km, die je door het gebied voert en een geweldige mix biedt van uitdagende trails en mooie uitzichten. Voor beginners zijn er ook kortere routes beschikbaar, zodat iedereen kan genieten van het prachtige landschap van Zeist.

Veiligheid

Veiligheid is van groot belang bij het mountainbiken, dus zorg ervoor dat je altijd een geschikte MTB veiligheidshelm draagt en de regels volgt voor een veilige rit.

Boek nu jouw mountainbike avontuur in Zeist en ervaar zelf de prachtige routes. Het is een geweldige manier om in de natuur te zijn en uitdagende mountainbikeroutes te verkennen.

onze vestigingen

Huur direct je MTB op onze locaties

MTB Center Asuterlitz heeft op dit moment twee locaties waar je je mountainbike kunt afhalen. Kies je locatie en reserveer direct.

 1. Vestiging Austerlitz

  Vestiging Beauforthuis

  Onze vestiging direct aan de route en naast het Beaforthuis voor koffie met gebak.

  Woudenbergseweg 70
  3711 AB Austerlitz
  0343-234670
  Boek direct
  • Woensdag

   09:30

   16:30

  • Vrijdag

   09:30

   16:30

  • Zaterdag

   09:30

   16:30

  • Zondag

   09:30

   16:30

  In de vakantieperiode's is deze vestiging iedere dag open. Check de dag in het reserveringsformulier.
 2. Vestiging Austerlitz

  Vestiging Ouwekamp

  Onze vestiging midden in het dorp Austerlitz naast restaurant Ouewekamp.

  Oude Postweg 144
  3711 AL Austerlitz
  0343-234670
  Boek direct
  • Donderdag

   09:30

   16:30

  • Zaterdag

   09:30

   16:30

  • Zondag

   09:30

   16:30

  Check de dag in het reserveringsformulier voor de beschikbaarheid