Mountainbike huren Den Treek

Ontdek de mooiste routes en tracks rond Leusden en Woudenberg - huur een MTB en ga op avontuur in dit prachtige natuurgebied! Boek direct je mountainbike.

Bossen Van Austerlitz

Landgoed Den Treek is een geliefde bestemming onder mountainbikers en biedt twee uitdagende routes voor fietsers van elk niveau. Het gebied is een combinatie van bossen, heidevelden en zandverstuivingen en biedt prachtige uitzichten en uitdagende trails. Boek nu jouw mountainbike avontuur en ontdek dit schitterende gebied.

Ontdek twee adembenemende routes op Landgoed Den Treek, die perfect zijn voor mountainbikers. Het gebied heeft een gevarieerd landschap, met bossen, heidevelden en zandverstuivingen.

Een van de meest populaire routes is de route van ongeveer 16 km, die door het landschap slingert en uitdagende klimmen, technische afdalingen en prachtige uitzichten biedt. De route van ongeveer 24 km is perfect voor de meer ervaren mountainbiker en voert langs de mooiste plekjes van Landgoed Den Treek.

Er zijn ook kortere routes beschikbaar voor beginnende mountainbikers, zodat iedereen kan genieten van het prachtige landschap van Landgoed Den Treek.

Veiligheid is een prioriteit bij het mountainbiken. Zorg er daarom altijd voor dat je een geschikte MTB veiligheidshelm draagt en volg de regels om een veilige en plezierige rit te garanderen.

Boek nu jouw mountainbike avontuur op Landgoed Den Treek en ontdek de prachtige routes. Het is een geweldige manier om te genieten van de natuur en uitdagende mountainbikeroutes te verkennen.

onze vestigingen

Huur direct je MTB op onze locaties

MTB Center Asuterlitz heeft op dit moment twee locaties waar je je mountainbike kunt afhalen. Kies je locatie en reserveer direct.

 1. Vestiging Austerlitz

  Vestiging Beauforthuis

  Onze vestiging direct aan de route en naast het Beaforthuis voor koffie met gebak.

  Woudenbergseweg 70
  3711 AB Austerlitz
  0343-234670
  Boek direct
  • Woensdag

   09:30

   16:30

  • Vrijdag

   09:30

   16:30

  • Zaterdag

   09:30

   16:30

  • Zondag

   09:30

   16:30

  In de vakantieperiode's is deze vestiging iedere dag open. Check de dag in het reserveringsformulier.
 2. Vestiging Austerlitz

  Vestiging Ouwekamp

  Onze vestiging midden in het dorp Austerlitz naast restaurant Ouewekamp.

  Oude Postweg 144
  3711 AL Austerlitz
  0343-234670
  Boek direct
  • Donderdag

   09:30

   16:30

  • Zaterdag

   09:30

   16:30

  • Zondag

   09:30

   16:30

  Check de dag in het reserveringsformulier voor de beschikbaarheid