Mountainbike huren Leusden

Ontdek de mooiste routes en tracks rond Leusden en Amersfoort - huur een MTB en ga op avontuur in dit prachtige natuurgebied! Boek direct je mountainbike.

Mtb Rode Route Den Treek

Leusden Leusden is een schitterend gebied dat bekend staat om zijn mooie natuurlijke omgeving en uitdagende mountainbike routes. Het gebied biedt verschillende trails voor elk niveau, van beginners tot gevorderde fietsers. Ontdek de prachtige landschappen en geniet van een sportief dagje uit in de natuur. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen rit of een uitdagende route, Leusden heeft voor elk wat wils. Boek nu jouw mountainbike avontuur en ontdek dit schitterende gebied.

Den Treek Henschoten is een prachtig natuurgebied waar je fantastisch kunt mountainbiken. Het gebied biedt veel uitdagende routes voor de gevorderde mountainbiker, maar ook voor de beginner zijn er voldoende mogelijkheden om te genieten van het fietsen.

Een van de populairste routes in Den Treek Henschoten is de route van ongeveer 16 km, die voert door de bossen en over de heide. De route biedt een uitdagend en gevarieerd parcours, met korte en steile klimmetjes, afdalingen en technische stukken. De omgeving is prachtig en het is een geweldige manier om te genieten van de natuur terwijl je aan het fietsen bent.

Als je nog niet zoveel ervaring hebt met mountainbiken, dan zijn er ook verschillende kortere routes die je kunt volgen. Zo is er bijvoorbeeld de kinderroute van Austerlitz, die speciaal is ontworpen voor gezinnen met kinderen die willen genieten van een dagje uit op de mountainbike.

Geweldige plek!

Den Treek Henschoten is een geweldige plek om te mountainbiken, of je nu een ervaren mountainbiker bent of net begint. Vergeet niet om een geschikte MTB veiligheidshelm te dragen en te genieten van de prachtige omgeving. Boek nu jouw mountainbike avontuur en ervaar zelf de uitdagende routes van Den Treek Henschoten!

onze vestigingen

Huur direct je MTB op onze locaties

MTB Center Asuterlitz heeft op dit moment twee locaties waar je je mountainbike kunt afhalen. Kies je locatie en reserveer direct.

 1. Vestiging Austerlitz

  Vestiging Beauforthuis

  Onze vestiging direct aan de route en naast het Beaforthuis voor koffie met gebak.

  Woudenbergseweg 70
  3711 AB Austerlitz
  0343-234670
  Boek direct
  • Woensdag

   09:30

   16:30

  • Vrijdag

   09:30

   16:30

  • Zaterdag

   09:30

   16:30

  • Zondag

   09:30

   16:30

  In de vakantieperiode's is deze vestiging iedere dag open. Check de dag in het reserveringsformulier.
 2. Vestiging Austerlitz

  Vestiging Ouwekamp

  Onze vestiging midden in het dorp Austerlitz naast restaurant Ouewekamp.

  Oude Postweg 144
  3711 AL Austerlitz
  0343-234670
  Boek direct
  • Donderdag

   09:30

   16:30

  • Zaterdag

   09:30

   16:30

  • Zondag

   09:30

   16:30

  Check de dag in het reserveringsformulier voor de beschikbaarheid